Istražite Mediteran na romantičnim "plutajućim hotelima"... s nama!


Posjetite svaki grad, luku, marinu, plažu, uvalu ili zaljev... s nama!


Uživajte u pogledu na čuda prirode koje nikad vidjeli niste...s nama!


Odjedrite s nama! Jedrenjaci Najam vas čeka!


Gdje unajmiti jedrenjak

Turska i grčka - popularna odredišta

Jedrenjaci u Turskoj i Grčkoj

Najam jedrenjaka izrazito je popularan u Turskoj i Grčkoj. Marmaris je jedan od najopularnijih odredišta gdje možete unajmiti jedrenjak u istočnome Mediteranu, smješten na turskoj egejskoj obali i zaštićen visokim gorjem. U Marmarisu ćete otkriti veliki broj raznih restorana koji nude izvrsne turske specijalitete. Bodrum je poznat po dvorcu, brodovima, brodogradilištima, kao i bijelim kućama i nadgrobnim spomenicima koji se protežu obalama dvije luke. Tijekom cijele godine značajno je turističko središte. Dodekanezi su popularno odredište za jedrenje u Grčkoj. Ostala odredišta uključuju otoke Kos i Rodos, Kalymnos i jedrenje do Samosa putem brojnih turskih poluotoka u Egejskome moru.


Hrvatska - najam jedrenjaka

Jedrenjaci u Hrvatskoj

Najam jedrenjaka popularan je način odmora na brodu u Hrvatskoj. Neka od najpopularnijih odredišta za jedrenje su Zadar, Split i Dubrovnik.

Zadar nudi vrhunske usluge jedrenja sa svojim predivnim marinama i lukama. Najpopularnija odredišta za jedrenje su otočje Kornati, Skradin i Krka Nacionalni parkovi.

Split je urbano, kulturološko i prometno središte Dalmacije i nalazi se na popisu UNESCO svjetske baštine, s mnoštvom arheoloških, povijesnih i kulturoloških spomenika, najboljih restorana, vinskih podruma i brojnim predivnim plažama.

Dubrovnik je svjetski poznat i jedan od najatraktivnijih i najistaknutijih mediteranskih gradova i nalazi se na popisu UNESCO svjetske baštine.


Više o popularnim odredištima za najam guleta

Saznajte više o najpopularnijim destinacijama za plovidbu guletom. Istražite što povijesni gradovi Dubrovnik, Split i Zadar te njihova okolica nude na takvom putovanju ili proučite zašto je Turska jedna od najboljih lokacija za najam guleta. Gradovi Marmaris i Bodrum omiljena su odredišta za putovanja guletom, saznajte zašto. Istražite sve opcije i donesite najbolju odluku za nezaboravan odmor na guletu!