Jedrenjaci Najam će vaš odmor na jedrenju učiniti nezaboravnim...


...i ispuniti sve vaše snove o jedrenju.


Osjetite romantiku jedrenjem na predivnim drvenim jedrenjacima...


Neka Jedenjaci Najam bude vaš odabir. Jedrite s nama!


Zašto unajmiti jedrenjak kod nas?

Jedrenjaci Najam - Vaš savršen odmor na brodu!

 

Unajmite jedrenjak kod nas i odabrali ste pouzdanog, profesionalnog partnera kojemu je kvaliteta usluge najbitnija i kojemu je glavni cilj ispuniti svaku vašu želju!

 

Jedrenjaci Najam dio je vodeće SailingEurope Grupe koja je na nautičkom tržištu prisutna više od desetljeća i tijekom godina stekla je reputaciju jedne od vodećih tvrtki koja nudi usluge najma brodova.

 

Mi ispunjavamo sve vaše želje!


Jedrenjaci Najam - Vaša najuzbudljivija jedriličarska avantura!

Jedrenjaci Najam dio je vodeće Sailing Europe Grupe koja promovira jedrenje, ekološku osviještenost te zdrav život u skladu s morem i prirodom.

 

Naša misija jest obogatiti živote naših klijenata pružajući im jedinstvene pakete za jedrenje prilagođene njihovim potrebama i posebno krojene samo za njih, a uz koje se otkriva jedrenje Mediteranom.

 

U tu svrhu uložili smo mnoge godine u sakupljanje, odabir i objave on-line podataka jedne od najvećih baza plovila na svijetu kako biste mogli odabrati između različitih veličina i tipova jedrenjaka te se odlučili za brod prema svom ukusu i željama!

 

Sjedište nam je u Zagrebu. Radeći na ovome poslu i uživajući u njemu, upoznali smo gotovo svaki kutak jadranske obale. Poznajemo vlasnike malih, obiteljskih restorana u kojima služe domaće specijalitete mediteranske kuhinje. I svjetske. Poznajemo i proizvođače domaćih vina autohtonih vrsta grožđa u malim podrumima.

 

Od velike važnosti nam je da svi budu zadovoljni našom uslugom i da se u svakome trenutku osjećaju sigurno. Iznimno nam je bitno održati okoliš čistim i njegovati ekološka načela očuvanja morskog ekosustava. Odvest ćemo vas na prekrasne, netaknute plaže, ali u isto vrijeme brinut ćemo se da se ljepota okoliša sačuva i održi čista za ostale posjetitelje i buduće naraštaje koji dolaze iza nas.

 

Za vas smo pripremili niz stranica s informacijama o najmu brodova i najpopularnijim odredištima. Proučite stranicu A Yacht Charter Group ako vas zanima više o tipovima najma i ako trebate savjet kako odabrati najbolju jahtu. Također smo pripremili stranice na drugim jezicima kako bismo što bolje informirali svoje klijente. Tako primjerice na stranici Max Segeln Türkei možete pronaći detalje o najmu različitih tipova brodova u Turskoj na njemačkom jeziku. Alquiler Veleros Hola stranica je na španjolskom jeziku s informacijama o najmu jedrilica, a Oui Location Goélette namijenjena je govornicima francuskog jezika koji žele znati više o najmu jedrenjaka. Na talijanskom jeziku pripremili smo stranicu Ecco Noleggio Caicco koja sadrži detalje o najmu jedrenjaka, a na češkom jeziku čeka vas stranica Max Katamarany ako želite proučiti taj tip jahte. Ako želite znati više o najmu jedrenjaka u Turskoj, proučite stranicu A Yacht Charter Turkey na engleskom jeziku.

 

Jedrite s nama i doživite savršen odmor na brodu!

Naši kontakti:

Možete nam se obratiti putem svih dostupnih kanala navedenima u dijelu Kontakti.

 

Možete nas nazvati, mi možemo Nazvati Vas, možete nam poslati E-mail ili nam se javiti putem Skypea...

štogod Vama najbolje odgovara.

 

Ispunite sve svoje želje, uz pomoć partnera koji će učiniti sve kako bi vaš odmor na jedrenju učinio nezaboravnim - jedrite s nama!

 

Jedrenjaci Najam iznajmljuje jedrilice diljem Mediterana, ispunjavajući sve vaše želje i potrebe. Zadovoljni klijenti ono su čemu težimo!

 

Fax: +385 (0)1 4882 209

 

Naša adresa je:

Jedrenjaci Najam
SailingEurope Grupa
Avenija Dubrovnik 15, pav. 9a
10 000 Zagreb

Hrvatska

 

Neka vjetar bude uz vas!